Bagaimana untuk bunuh Facebook anda - Padam Akaun FACEBOOK slamanya

0 Komen Budak Comeii
Anda mungkin menggunakan Facebook seperti yang anda tahu Facebook adalah rangkaian terkenal di dunia sosial di Internet. Ia membolehkan anda kekal berhubung dengan orang-orang kegemaran anda. Dan anda juga boleh mempromosikan perniagaan anda dengan Facebook. Apakah Perbezaan antara Menyahaktifkan dan Memadam Akaun? Penyahaktifan: Anda menyahaktifkan akaun anda apabila anda perlu untuk pergi ke mana-mana sementara dan anda rasa privasi anda tidak selamat atau anda fikir akaun anda adalah tidak selamat atau apa sahaja yang anda perlu pergi untuk peperiksaan atau kajian atau mana-mana sementara. Jadi menyahaktifkan dan apabila anda kembali anda boleh mengaktifkan semula Ia sekali lagi mula menggunakan akaun dari sana di mana anda meninggalkan ia kali terakhir. Memadam Akaun: ia kekal bekerja sebaik sahaja anda dipadam data anda setiap akan menghapuskan dari pelayan Facebook dan anda tidak boleh mampu untuk log masuk atau mendapatkan kembali akaun anda sekali lagi, terdapat banyak sebab-sebab peribadi untuk pengguna biasa jadi saya berkongsi ciri ini Facebook kerana secara rasmi tidak ada pilihan dalam setting akaun sebenar ciri ini adalah rasmi tetapi ia adalah pada halaman bantuan yang berasingan. Prepare Akaun Anda Sebelum Untuk Memadam. content Mengurus Apps: Mungkin anda telah ditugaskan untuk banyak aplikasi dan atau anda adalah pemaju atau beberapa aplikasi penting atau rahsia anda menggunakan 1 menguruskan untuk itu apa yang anda mahu lakukan dengan ia di sini adalah panduan, Buang semua Apps yang tidak diingini & Spam dari Facebook. Uruskan Groups & Pages: Mungkin anda telah dimiliki beberapa muka surat dan kumpulan dan menggunakan ia untuk perniagaan atau hiburan peribadi anda mesti mempunyai untuk menyediakan atau memindahkannya kepada yang lain supaya anda boleh mengakses ia kembali kemudian. Itulah menasihatkan saya berikan kepada anda kerana selepas memadamkan akaun anda berasa bebas. J Buat Backup Sebelum Melakukan Apa-apa sahaja: Bagaimana untuk Backup Data Akaun Facebook Cara Padam Akaun Selamanya ? Berikut adalah panduan langkah demi langkah bagaimana untuk memadam akaun kekal membeli perlu berhati-hati setiap langkah mengambil teliti Saya tidak bertanggungjawab jika anda memadamkan akaun salah ... Berikut adalah Link dari sana anda boleh memadam akaun: https://www.facebook.com/help/delete_account
Padam Akaun Facebook Buat Selama-lamanya. Ingat satu masa yang lebih anda setiap data akan hilang selepas memotong. apabila anda pergi ke pautan itu klik pada Padam Akaun saya kemudian selepas pudina pemprosesan ia akan padam. Bagaimana untuk Nyahaktifkan Akaun sementara Pergi ke Akaun menetapkan Keselamatan >> akan ada Butang Nyahaktifkan tekan ia sebaik sahaja anda lakukan anda akan melihat halaman baru menguruskan aplikasi anda dan halaman kumpulan di sana sebelum melakukan apa-apa benda dan mengemukakan sebab mengapa anda Menyahaktifkan dan tekan mengesahkan.
Deactivate Account Anda boleh mengaktifkan semula bila-bila masa apabila anda log masuk. SUMBER PERINGATAN! Jika Ingin Copy Paste Silahkan Sertakan Sumber nya, atau jika Ingin share Cheat nya Silahkan Sertakan Credit nya . Terimakasih Anda sedang membaca artikel tentang Bagaimana untuk Bunuh Facebook anda - Padam Akaun Facebook Selamanya dan anda bisa menemukan artikel Bagaimana untuk Bunuh Facebook anda - Padam Akaun Facebook Selamanya ini dengan url http://www.doyshinja.com/2012/10/bagaimana-untuk-bunuh-facebook-anda.html,anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Bagaimana untuk Bunuh Facebook anda - Padam Akaun Facebook Selamanya ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda,namun jangan lupa untuk meletakkan link Bagaimana untuk Bunuh Facebook anda - Padam Akaun Facebook Selamanya sumbernya.

Leave a Reply